2013 yazında moda olacak çanta modelleri hangileridir?

canta-modeli-2Yaz mevsiminin kendisini hissettirmeye ve de hızla yaklaştığı şu günlerde, yaz modasının ne olacağına dair sorular artarken, hazırlıklar da başladı. Moda denildiğinde kadınların olmazsa olmazı olan kategorilerden biri olan çantalar önde gelen başlıklar arasında ilk sıralardaki yerini alır.

2013 yazının modasında göreceğimiz çanta modelleri şunlardır:

  • Portföy çantalar: 2013 çanta modası için tek kelime istense sanıyoruz ki bu kelime “portföy” olurdu, zira bu yaz çantalarda portföy çantalarının yeri tartışılmaz olacaktır.
  • Sırt çantaları: Genelde seyahat ya da spor amaçlı kullanılan sırt çantalarını günlük giyimde, oldukça hoş renklerde ve şık stillerde bu yaz bol bol görüyor olacağız.
  • Uzakdoğu motiflerine sahip çantalar: Bu yaz çantalardaki desenler ve renklerde uzakdoğu motifleri sıkça karşımıza çıkıyor olacak.
  • Clutch çantalar: Elin kavrayabileceği büyüklükteki çantalar olarak bildiğimiz clutchlar bu yaz renk renk ve model model ellerimizde yerlerini alıyor olacak.
  • Neon renkli çantalar: Neon renk biraz tereddütle yaklaşılan renk grubudur, ancak rahat olun, çantardaki neon renk sizi bu yaz modanın kraliçesi yapacaktır.canta-modeli-3
  • Zımba işlemeli çantalar: Zımbalarla süslenmiş çantaları da tercih edebilirsiniz, zira 2103 onların da yılı olacak.
  • Zincir çantalar: Zincirden oluşan askısı ile cazibesi ve albenisi yüksek bu çanta modeli de yine 2013’ün gözde çanta modellerinden olacak.
  • Boncuk işlemeli çantalar: Çantalarınızda boncuk işlemlere yer açın, 2013 yazında bu romantik ve nostaljik modeller bayanların gözdesi olacağa benziyor.

Çantalar bayanların en önemli aksesuarı, kıyafetlerin önemli tamamlayıcılarıdırlar. Giyiminiz ve diğer aksesuarlarınız ile bütünlük arz etmesi önemlidir. Bu anlamda yapılacak seçimlerdeki hatalar bütün üzerinde oldukça kötü ve büyük bir etki gösterecektir.

Bu nedenle siz siz olun, giyim seçiminizde gösterdiğiniz özen ve hassasiyeti muhakkak çanta seçimlerinizde göstermekten imtina etmeyin ve sıcak, renkli yaz günlerinde trende uygun çantalarınızla siz de yazın keyfini çıkarın.

Bir Cevap Yazın