2013 yaz sezonunda neler moda?

2013 yaz sezonunda neler modaKadınların yenilenmek istedikleri anda, şüphesiz yaptıkları ilk şey kuaförün yolunu tutmak. Fakat bunun için metrelerce saç kestirmenize gerek olmadığını unutmayın. Dünyaca ünlü güzellerin de tercih ettiği yeni saç trendlerini siz de uygulayın ve mükemmel görünme yolunda önemli bir adım daha atın. Peki 2013 ilkbahar-yaz saç trendleri arasında neler var?

Kısa saçlar, saç modası üzerindeki hakimiyetini sürdürmeye devam ediyor. Çeşitli aksesuarlarla hareketlendirebileceğiniz kısa saçlarınıza seksi spiraller uygulayarak bohem tarzı bir görünüm yaratabilirsiniz. Üstelik kulak hizasındaki saçlarınız için bile bu modeli uygulamanız mümkün. Saç hattınızdan başlayarak beşer cm’lik tutamları aynı yöne doğru kıvırın. Tutamları, başınızın arka kısmında tel toka yardımı ile sabitleyin. Özellikle üst kısımda toplamda beş burgulanmış saç olmasına özen gösterin. Arka tarafta ise kaç tane bulgu olduğu pek önemli değil. Tüm burguların ucunu siyah tel toka yardımı ile sabitledikten sonra saçlarınızın bu şeklinin kalıcılığını sağlamak için, tutuculuğu yüksek bir saç spreyinden yardım alabilirsiniz.

Şekil vermesi ve şekil seçeneği oldukça bol olan uzun saçlarda ise, örgüler dikkat çekiyor. Zarif bir örgüyü, dilerseniz günlük hayatta dilerseniz de yaz partilerinde tercih edebilirsiniz. Saçlarınıza doğal bir görünüm kazandırabileceğiniz gevşek örgüleri saçınızın tepesinden başlayarak kulak hizasına kadar ördükten sonra tek tokayla gevşekçe tutturun. Böylece gevşek örgülere sahip olmuş olacak ve 2013 yaz saç trendlerini saçınızda uygulamış olacaksınız.

Bir Cevap Yazın